6 Грудня 2019
Новини

У Канаді хочуть заборонити вейпінг

У Канаді хочуть заборонити вейпінг

У канадській провінції Нова Шотландія влада пішла на радикальні заходи через вейпінг. Так уже з квітня 2020 року буде заборонено продавати електронні сигарети, електронні парогенератори та рідини до них.

Законопроєкт повинен набути чинності з квітня 2020 року. Про це повідомляють Vesti.ua.

Відзначається, що протягом останніх 30 років в краї поетапно впроваджувалася політика відмови від куріння нікотину. Однак з появою вейпінга цей процес значно сповільнився. Соцопитування показали, що більше третини учнів 7-12 класів (а це 37%) Нової Шотландії пробували курити електронні сигарети.

Місцеві чиновники занепокоїлися результатами цих досліджень. Як завив міністр охорони здоров'я Нової Шотландії Ренді Делорі, вони доклали багато зусиль для розвитку в своєму краї культури, вільної від куріння. Вони не хочуть втрачати вже завойовані позиції, тому і вирішили піти на більш радикальні заходи.

За даними Мінохоронздоров'я Канади, в декількох провінціях підтверджені випадки захворювання легенів через вейпінга. Перший произошол був у вересні в провінції Онтаріо.

Після цього там вирішили ввести заборону реклами електронних сигарет в магазинах і на заправках, який вступить в силу з 2020 року.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: канада, медицина
В тему

Останні матеріали