Через вейпінг людей почала вбивати загадкова хвороба

Через вейпінг людей почала вбивати загадкова хвороба

В американському штаті Канзас підтвердили першу для місцевості смерть від серйозного захворювання легенів, пов’язаного з вейпінгом. Для США загалом це вже щонайменше шоста смерть.

Про це повідомляє ТСН.

Так, мешканцю Канзасу було більше 50 років, і в нього були серйозні проблеми зі здоров’ям. Його госпіталізовали з симптомами, що швидко ускладнювалися.

Наразі національне розслідування не виявило якихось конкретних спільних для всіх випадків продуктів для вейпінгу або електронних сигарет. Водночас відомо, що багато з пацієнтів, які страждають від хвилі нової хвороби – їх поки що близько 450 – використовували для вейпінгу чи електронних сигарет рідини з каннабіноїдними продуктами, на кшталт ТГК, активного інгредієнту марихуани.

Також відомо, що смерть в Канзасі – четверта пов'язана з вейпінгом смерть серед людей середнього та похилого віку.

Нагадаємо, 23 серпня 2019 року, у Іллінойсі було зафіксовану першу смерть, спричинену вейпінгом. Людина, ім'я якої не повідомляється, тривалий час користувалася електронними сигаретами, та зрештою загинула від спричиненого ними серйозного респіраторного захворювання.

Однак цей пацієнт став далеко не єдиною жертвою вейпінгу. У США – країні, де попит на електронні сигарети є найбільшим – відомо вже про майже 200 вейперів, яких госпіталізували з симптомами серйозного ураження легень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кияни зчинили масову бійку з копами за альтанки біля озера (відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: вейпінг, смерть, сша
В тему