4 Грудня 2019
Новини

Роберт Дауні-молодший звернувся до українців (відео)

Роберт Дауні-молодший звернувся до українців (відео)

Відомий голівудський актор у короткому відео звернувся з проханням до українців.

На офіційному YouTube-каналі одніє з кінодистриб'юторських компаній з'явилося 35-секундне відео, у якому 54-річна зірка звернувся до жителів України, щоб повідомити про свою нову роботу у стрічці "Дулітл", повідомляє ТСН.

У ролику актор попросив покликати якусь таємничу Ольгу, щоб передати їй, що він зіграв роль ветеринара Дулітла в однойменному фільмі. Також Дауні, заявив, що, на жаль, у фільмі не буде соловейка (як традиційного українського птаха - прим.ред.). Натомість у стрічці з безліччю тварин за словами Роберта з'явиться папуга на ім'я Полінезія, яка намагатиметься співати як соловей та готувати борщ.

За сюжетом стрічки, доктор Дулітл веде самітницьке життя разом з колишніми пацієнтами: тигром, жирафом, собакою, папугою і іншими тваринами. Раптово життя ветеринара змінюється, він вирушає в подорож на містичний острів в пошуках ліків для тяжко хворої королеви.

Прем'єра стрічки "Дулітл" в Україні запланована на 9 січня.

Зауважимо, що історію ветеринара, який вмів розмовляти з тваринами в 20-ті роки втілив Г'ю Лофтінг у серії дитячих книг. У 1967 з дитячої книги зробили однойменний мюзикл, а ще через 30 років студія 20th Century Fox створила ремейк картини, де Дуліттла виконав комедійний актор Едді Мерфі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: кіно, Світ, голлівуд
В тему