25 Листопада 2019
Новини

На Волині наркобанду взяли під варту

На Волині наркобанду взяли під варту

Членам організованої злочинної групи наркоторгівців суд обрав запобіжний захід – тримання під вартою на 60 днів.

Банду підозрюють у контрабанді в Україну з Республіки Польща прекурсорів в особливо великих розмірах, а також у незаконному придбанні, перевезенні з метою збуту та збуті в Україні наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів, повідомляють у прокуратурі Волині.

Нагадаємо, волинськими правоохоронцями припинено діяльність злочинної групи, яка діяла з липня 2019 року та налагодила канал постачання прекурсорів із Європи в Україну. Організатором її був 46-річний мешканець міста Нововолинська Волинської області.

Зафіксовано понад 20 епізодів злочинної діяльності членів ОЗГ.

У ході санкціонованого судом обшуку автомобіля організатора злочинної групи 21 листопада 2019 року вилучено майже 100 таблеток з вмістом прекурсорів, що становить особливо великий розмір.

Восьми учасникам організованої злочинної діяльності, в тому числі організатору ОЗГ, повідомлено про підозру  у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.ч. 2,3 ст. 307 КК України. ч. 3 ст. 311, ч.3 ст. 305 КК України.

Зауважимо, що за скоєння таких злочинів Кримінальним кодексом України передбачено покарання аж до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, наркоторговці, Надзвичайні події
В тему

Останні матеріали