10 Листопада 2019
Новини

Лучанин вкрав два велосипеди і здав їх на металобрухт

Лучанин вкрав два велосипеди і здав їх на металобрухт

Патрульна поліція Волинської області прозвітувала про виконану роботу в суботу, 9 листопада.

Лише 6 екіпажів у місті Луцьку та 2 на дорогах державного значення опрацювали протягом суботньої денної зміни понад 70 викликів, перевірили по 108 осіб і транспортних засобів, виїхали на 7 повідомлень про ДТП, винесли 63 постанови на порушників правил дорожнього руху, з яких 47 – за перевищення швидкості в населених пунктах. Про це йдеться на сторінці правоохоронців у Facebook.

Також патрульні розкрили кілька грабежів і крадіжок: всіх вірогідних причетних до кримінальних подій затримано «за гарячими слідами».

Перше тривожне повідомлення надійшло з самого ранку, о 8 годині. Заявник повідомив, що поруч з ним перебуває чоловік, який хотів викрасти велосипед з комірки, по вулиці Богомольця. Підозрюваного одразу затримали. Встановили, що той справді намагався винести з приміщення дитячий велосипед.

Також особа зізналась патрульним, що сьогодні вранці винесла звідти 2 дорослих велосипеди і здала їх в пункт прийому металобрухту. Орієнтовна вартість велосипедів – по 3 тисячі гривень кожний. Далі на місці працювала слідчо-оперативна група.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, крадіжка
В тему

Останні матеріали