12 Липня 2019
Новини

На Волині молодик вкрав автомобіль в односельчанина

На Волині молодик вкрав автомобіль в односельчанина

Пригода трапилася у Любешвському районі.

Поліцейські оперативно встановили причетність 26-річного жителя села Любешівська Воля до незаконного заволодіння автомобілем «Volkswagen Golf» 42-річного жителя райцентру Любешів, повідомляють у волинській поліції.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.289 Кримінального кодексу України.

Учора, 11 липня, до Любешівського відділення поліції із заявою звернувся 42-річний волинянин. Чоловік повідомив, що посеред ночі із вулиці Шевченка в селі Любешівська Воля невідомі особи викрали його автомобіль Volkswagen Golf 2.

Співробітники кримінальної поліції спільно із працівниками групи реагування патрульної поліції оперативно встановили, що незаконне заволодіння транспортним засобом скоїв 26-річний місцевий житель. Автомобіль вилучили та помістили на майданчик для тимчасового тримання транспортних засобів Любешівського відділення поліції.

Правоохоронці проводять за цим фактом досудове розслідування розпочате за ч.1 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Поліцейські встановлюють усі обставини кримінального правопорушення та перевіряють інформацію щодо причетності інших осіб до його скоєння. Санкція статті передбачає, зокрема, до п’яти років позбавлення волі.

Читайте також:

Рейтинг найбільш і найменш захищених від угону автомобілів

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, крадіжка, кримінал
В тему

Останні матеріали