1 Листопада 2019
Новини

Знайши папуг, яких викрали у Луцькому зоопарку. Одна з тварин померла (фото 18+)

Знайши папуг, яких викрали у Луцькому зоопарку. Одна з тварин померла (фото 18+)
Викрадені папуги

У Луцький зоопарк повернули двох папуг, яких викрали в ніч на 29 жовтня. Один із птахів помер на руках у директорки підприємства Людмили Денисенко через хвилин 20 після повернення пернатого до зоопарку.

Наразі відомо, що викрадачів було двоє.

"Жоден працівник зоопарку до злочину не причетний (про що в обговоренні під дописами неодноразо писали горе-експерти).Приблизно о 20.00 учора, 31 жовтня, правоооронці взяли у нас клітки і за години дві привезли папуг. Від їхнього вигляду волосся ставало дибки. .Птахи були зв'язані усі ці дні! Причому самець так туго, що пошкоджені кінцівки, у які врізалися шнурки, відмерли. Також злодії підрізали йому крила. Обоє пернатих мали травми по всьому тілу, які було видно навіть неозброєним оком, зокрема і голови. Їх усі ці дні не годували. Птахи меж Луцька не залишали", - кажуть в звіринці.

"У голові не вкладається, як так можна було вчинити стосовно беззахисних створінь. Сподіваємося, злочинці отримають заслужене покарання - і відповідно до закону, і на тому, іншому, рівні, де кожна людина матиме по заслузі".

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Фото, луцьк, зоопарк
В тему

Останні матеріали