31 Жовтня 2019
Новини

У Луцьку включили опалення: що робити, коли холодні батареї

У Луцьку включили опалення: що робити, коли холодні батареї

ДКП «Луцьктепло» розпочало надання послуг з централізованого опалення в обласному центрі Волині.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці ДКП у Facebook.

Станом на 31 жовтня, 39 із 40 дошкільних закладів забезпечено можливістю отримувати послугу з централізованого опалення. Не підключено тільки дитсадок №15 на вулиці Дубнівській, 38.

Також холодно у двох школах: ЗОШ №6 та ліцеї на вулиці Дубнівській. Також не включили опалення у госпіталі інвалідів війни та поліклініці №3.

У житловому секторі теплоносій для опалення подано до 603 багатоквартирних житлових будинків з 788, що споживають послуги ДКП «Луцьктепло». Роботи з підключення решти будинків тривають.

«Принагідно нагадуємо, що надавач послуги – ДКП «Луцьктепло», – згідно меж розмежування подає теплоносій до фундаменту житлового будинку, відкрити ж засувку і пустити теплоносій в будинок має балансоутримувач, як і забезпечити балансування внутрішньобудинкової мережі», - зазначили на ДКП.

Якщо один стояк в під’їзді чи квартирі теплий, інший холодний – проблема внутрішньобудинкова, і треба звернутися до балансоутримувача з питанням чи проведено всі належні роботи в підвальному приміщенні або сусідів з верхнього поверху, щоб розповітрити стояк.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, опалення, луцьктепло, теплопостачання
В тему

Останні матеріали