Люди

Що відомо про Юрія Погуляйка, який може очолити Волинську ОДА (фото)

Що відомо про Юрія Погуляйка, який може очолити Волинську ОДА (фото)
Юрій Погуляйко

Юрій Погуляйко уже на 99% призначений головою Волинської облдержадміністрації. На Волинь він приїде з Луганської області, де був першим заступником голови облдержадміністрації.

Цю посаду він займав з 22 серпня  2019 року, коли чинний голова Луганської ОДА Віталій Комарницький призначив Погуляйка на посаду першого заступника. Перед цим він служив у податковій міліції Головного управління ДФС у Донецькій області.

БІОГРАФІЯ

Юрій Михайлович Погуляйко народився у селі Верхнєшевирьовка Краснодонського району Луганської області 12 листопада 1978 року.

Має три вищі освіти. Закінчив Луганський державний аграрний університет (менеджер організацій і підприємств), Міжрегіональну Академію управління персоналом (юрист), Академію управління Міністерства внутрішніх справ (юрист).

Трудову біографію почав дільничним інспектором міліції, оперуповноваженим відділення Державної служби боротьби з економічної злочинністю Краснодонського міського відділу УМВС України в Луганській області.

Проходив службу на посадах рядового на начальницького складу в органах внутрішніх справ МВС України в Миколаївській, Дніпропетровській, Чернігівській та Луганській областях, потім – в Національній поліції України.

Сімейний стан – одружений, має двох дітей.

У 2019 в серпні в ЗМІ з'явилася одна з нечисленних публікації про Юрія Погуляйка. "За незаконною вирубкою та перевезенням лісу на Луганщині може стояти обласне управління Нацполіції, вважає перший заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Погуляйко", — йдеться в новині. Також чиновник заявив, що правоохоронці реєструють факт переміщення, "але результатів немає" — подальші перевірки не проводяться. На думку Погуляйка, відповідальність мають понести, перш за все, начальник поліції Луганщини та його заступники.

Крайній зліва - Юрій Погуляйко

Крайній зліва - Юрій Погуляйко

Юрій Погуляйко в Золотому. Перевіряє готовність військ ЗСУ до розведення
Юрій Погуляйко в Золотому. Перевіряє готовність військ ЗСУ до розведення

А в 2008 році, коли Юрій Погуляйко працював на Миколаївщині, в одному з місцевих ЗМІ з'явився його допис з заголовком "Боротьба з хабарництвом багато в чому залежить від свідомості людей!"

Автор, розповідаючи про випадки хабарництва в регіоні, робить висновок: "Не варто боятися інформувати правоохоронні органи, якщо хто-небудь вимагає у Вас хабар. А зловмисники повинні пам'ятати, що як би вони не заплутували сліди, працівники міліції завжди встановлять винних, а судові органи внесуть остаточну ясність у кожній справі".

Юрій Погуляйко в 2008 році
Юрій Погуляйко в 2008 році

БІЛЬШЕ ПРО ВІДОМИХ ТА ЦІКАВИХ ЛЮДЕЙ ЧИТАЙТЕ В ГРУПІ «ЖИТТЄВІ ДРАМИ» В FACEBOOK! ЩОБ ПІДПИСАТИСЯ НА НЕЇ — НАТИСНІТЬ ТУТ!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: володимир зеленський, волинська ода, Юрій Погуляйко, луганськ
В тему