22 Жовтня 2019
Новини

Що змінилося для Потапа у спальні: відверте зізнання Каменських

Що змінилося для Потапа у спальні: відверте зізнання Каменських

Популярна співачка Настя Каменських розповіла, як змінила свого чоловіка Олексія Потапенка в спальні. Вона привчила зіркового чоловіка рано вставати.

Про це пишуть Новости Ю.

Сама ж Каменських є жайворонком, а ось Олексій Потапенко – сова. Співачка звикла рано лягати і прокидатися о 5 годині ранку. Вранці у неї за графіком завжди присутнє спортивне тренування. Сам же репер звик лягати після опівночі і вставати ближче до 10 години ранку. Каменських з гордістю заявила, що за п'ять місяців офіційного шлюбу їй вдалося привчити чоловіка відправлятися в ліжко раніше.

«Нещодавно о 8 годині вечора ми увійшли в спальню, і він поцікавився:« Що ти зі мною зробила? Я був нормальним хлопцем, а тепер для мене лягти спати так рано - це нормально», - розповіла артистка в інтерв'ю.

Якщо співаки не перебувають на гастролях, вранці вони відправляються на пробіжку. Перехожі часто можуть зустріти Каменських і Потапа на вулиці під час тренування в київському ботанічному саду.

Нещодавно артистка розповіла, що може зайнятися сексом з чоловіком в аеропортах через брак часу вдома. Сам же Потап дуже ревнує дружину до інших чоловіків, з якими доводиться спілкуватися по роботі. Зокрема, йому не подобаються поцілунки з акторами на знімальному майданчику.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: настя каменських, олексій потапенко, київ
В тему