22 Жовтня 2019
Новини

Сивоха поїхав на Донбас

Сивоха поїхав на Донбас

Комітет Верховної Ради з прав людини, деокупацію і реінтеграції окупованих територій відправився в п'ятиденне виїзне засідання на Донбас. У поїздці нардепів супроводжує новопризначений радник секретаря РНБО Сергій Сивоха.

Про це йдеться на сайті комітету і в Фейсбуці Сивохи.

За словами глави комітету Дмитра Лубинця, це перше в історії українського парламенту такий тривале виїзне засідання комітету. До того ж пройде воно не в звичайному форматі:

«Ми відійдемо від традиційного офіціозу, коли виїзне засідання обмежувалося візитом у військово-цивільні адміністрації. Замість цього побуваємо в пунктах пропуску, оглянемо зруйновані в результаті війни міста і села, об'єкти соціальної інфраструктури та підприємства, поспілкуємося з людьми, які живуть в «сірій» зоні, - заявив він.

Такий підхід, на думку глави комітету, дозволить парламентаріям особисто побачити всі сторони життя людей в зоні конфлікту. У перший день виїзного засідання члени комітету побували, зокрема, на КПВВ «Новотроїцьке».

«Спілкування - слово дня! З військовими, з депутатами, з місцевою владою. А головне - з людьми, які їдуть туди і звідти. Всі чекають повернення нормального життя і розвиток регіону», - написав Сивоха.

Нагадаємо, 18 жовтня колишній КВН-щик, шоумен Сергій Сивохо став радником секретаря Ради національної безпеки і оборони України з питань реінтеграції і відновлення Донбасу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: донбас, рнбо
В тему

Останні матеріали