4 Жовтня 2019
Новини

«Зупини капітуляцію»: українців скликають на віче на Майдан (відео)

«Зупини капітуляцію»: українців скликають на віче на Майдан (відео)

Українців кличуть у Київ – на віче на майдані Незалежності.

На неділю, 6 жовтня, на майдані Незалежності у столиці заплановане віче «Зупинимо капітуляцію!», передає «Газета по-українськи».

Організатори акції запрошують усіх доєднатися до заходу. Він розпочнеться о 12:00.

Мета – зупинити владу на шляху до капітуляції у війні з Росією. Учасники акції планують висунути владі ультиматум і обговорити стратегію і план подальших дій.

«Проведення виборів в ОРДЛО відкриває двері до автономії ОРДЛО, легалізації терористів у якості політиків та «народної міліції» і зрештою втрати суверенітету України. З метою системної протидії капітуляції ми оголошуємо створення Руху опору капітуляції», – йдеться у повідомленні.

Акція відбудеться виключно під національними прапорами.

1 жовтня 2019-го Володимир Зеленський заявив, що Україна погоджує «формулу Штайнмаєра» щодо виборів на окупованому Донбасі, але закликав не боятися «страшилок».

За так званою «формулою Штайнмаєра», окупована частина Донбасу має отримати тимчасовий особливий статус у день проведення на цих територіях місцевих виборів. Якщо ОБСЄ визнає ці вибори демократичними й такими, що відповідають стандартам організації, Верховна Рада має закріпити цей особливий статус на постійній основі.

Наступного дня у Києві на майдані Незалежності пройшла акція протесту проти підписання Україною «формули Штайнмаєра». Аналогічні акції відбулися і в низці інших міст.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: київ, євромайдан
В тему

Останні матеріали