3 Жовтня 2019
Новини

У селі на Волині гроші, які люди платили за електрику і газ, крала поштарка

У селі на Волині гроші, які люди платили за електрику і газ, крала поштарка

До всього виявилося що крадійка – за сумісництвом депутатка сільради.

У селі Звірів Ківерцівського району поштарка привласнювала кошти, які селяни платили за електроенергію та газ. Причому крадійкою виявилась депутатка місцевої сільської ради, передає видання «Волинська правда».

Селяни розповідають, що це не перший випадок привласнення жінкою чужих коштів. Раніше вона працювала на «Укрпошті» у селі Борохів та через подібні дії була звільнена.

Жителі Звірова, які оплачували послуги через «Укрпошту», наполохані ситуацією, почали переглядати квитанції за минулі місяці. Як виявилося, кошти багатьох жителів на рахунок комунальних підприємств не надходили.

«Оце так! Платиш справно за газ та світло і не підозрюєш, що ти боржник? Це добре, що вдома були і розібралися в ситуації! Хто отримував субсидію тепер може не безпідставно хвилюватися, бо через таку «несплату» субсидії може не бути! Переглянула свої квитанції за газ. За серпень та вересень кошти, які я платила, на рахунок не надійшли! Написала лист, сфотографувала квитанції, чекаю відповідь», – обурено розповідає жителька села Звірів.

Сама ж поштарка ситуацію не коментує. Запевняє, кошти на рахунки надійдуть найближчим часом.

«Укрпошта» обіцяє у всьому розібратись.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поштарка, крадіжка, Волинь
В тему