2 Жовтня 2019
Новини

«Підірвала себе гранатою»: побратими повідомляють про суїцид 21-річної військової на Донбасі

«Підірвала себе гранатою»: побратими повідомляють про суїцид 21-річної військової на Донбасі

Загинула 21-літня учасниця ООС Анастасія Вітовська: з’явилися жахливі подробиці її смерті.

Офіційно військові звітують, що можлива причина загибелі дівчини – необережне поводження зі зброєю. У свою чергу колеги Насті переконані, що вона вчинила самогубство, пише «Оглядач».

Анастасія Вітовська загинула біля міста Залізного 27 вересня. Про її смерть у щоденному звіті штабу ООС не йшлося. Інформація з’явилась лише у facebook-акаунті 24-го окремого штурмового батальйону «Айдар».

Там зазначали: причина смерті – численні осколкові поранення. Цю інформацію виданню підтвердили й у пресслужбі 53-ї бригади.

«Так, вона загинула від осколкових поранень. Причину смерті зараз встановлює поліція. На сьогодні розглядається версія: необережне поводження зі зброєю», – кажуть там.

Водночас самі військові переконані: Вітовська скоїла самогубство. Вони анонімно повідомляють, начебто дівчина підірвала себе гранатою в туалеті.

Про Анастасію відомо, що вона родом із селища Попасна Луганської області. Їй був усього 21 рік. У неї лишився маленький син. Загинула військова 27 вересня. В останню путь на малій батьківщині її провели 30 вересня. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна на сході україни, самогубство, армія
В тему

Останні матеріали