27 Вересня 2019
Новини

На Київщині співробітник поліції охорони в’їхав у зупинку – загинула жінка (фото, відео)

На Київщині співробітник поліції охорони в’їхав у зупинку – загинула жінка (фото, відео)

У Київській області співробітник поліції охорони в’їхав у зупинку, де перебували люди – двоє травмованих, одна людина загинула.

На місці події перебуває Голова Національної поліції Ігор Клименко. За даним фактом призначено службове розслідування, на час якого начальника ДСО Київської області відсторонено від виконання службових обов’язків. Про подію повідомлено ДБР, йдеться в інформації Департаменту комунікації Національної поліції України.

26 вересня о 17:46 до Броварського відділу поліції надійшло повідомлення про скоєння наїзду на зупинку громадського транспорту.

Водій, який перебував за кермом автомобіля Opel на єврономерах не впорався з керуванням та в’їхав в зупинку, де перебували люди. Внаслідок ДТП  дві людини отримали тілесні ушкодження та загинула одна жінка.

За попередньою інформацією водій є співробітником управління поліції охорони. За даним фактом призначено службове розслідування.

Голова Нацполіції Ігор Клименко повідомив, що керівництво поліції охорони Київщини відсторонено від виконання службових обов’язків.

«У місті Бровари по вулиці Київській сталася ДТП, унаслідок якої загинула одна особа та ще дві – травмовані. За кермом автомобіля перебував працівник управління поліції охорони Київської області. Мною прийнято рішення відсторонити весь керівний склад управління поліції охорони в області від виконання службових обов’язків та призначити службове розслідування», – зазначив Клименко.

Читайте також:

Масштабна ДТП: у Києві фура на «щіпки» рознесла зупинку (відео, фото)

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, НП, дтп, загибель, Надзвичайні події, київ, Відео
В тему