18 Вересня 2019
Новини

Посміхає 100%: в Мережі показали найщасливішого їжака (фото, відео)

Посміхає 100%: в Мережі показали найщасливішого їжака (фото, відео)

Маленький їжачок на кличку Гербі став усесвітньо популярним завдяки веселому і життєрадісному виразу мордочки.

Його власниця Таліта Гірнус із міста Вісбаден у Німеччині публікує фото і відео Гербі в Instagram. Акаунт @ mr.pokee раніше належав іншому їжаку Таліти, якого звали Містер Покі, пишуть «Вісті».

«У червні 2015 року я почала фотографувати милі моменти з Покі, щоб зберегти їх у пам’яті. Він робив мене такою щасливою!.. І я вирішила: якщо хоч одна людина погляне на його фото й усміхнеться, я досягну своєї мети», – каже жінка.

Коли на початку 2019 року Покі помер, в її родині з’явився новий вихованець. Гербі також став подорожувати по різних країнах, а Таліта продовжила викладати в Мережу знімки з радісним їжаком.

«Люди питають, чому я не створюю новий акаунт для Гербі. Але на цій сторінці вже щось більше, ніж історія одного їжачка. Це скоріше посил людям: «Будьте щасливі і всміхайтеся», – пояснює вона.

Днями знімок, на якому Гербі лежить на долоні на тлі гір в Італії, зібрав понад 85 тисяч лайків і 500 коментарів. Інтернет-користувачі зізналися, що фото їжачка викликають у них «багато позитивних емоцій».

«Я не можу сконцентруватися на горах через найпрекраснішу квіточку посередині фото», – написав один із коментаторів. «Я віддав би душу, щоб погладити його пузце хоча б разок», – додав інший юзер.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Україна, тварини, приколи, instagram, Курйози
В тему