16 Вересня 2019
Новини

«На мене із чоловіком напали просто на вулиці» - заявила Супрун

«На мене із чоловіком напали просто на вулиці» - заявила Супрун

Колишня в. о. міністра охорони здоров’я України Уляна Супрун розповіла, що під час роботи у міністерстві на неї з чоловіком напали невідомі на вулиці.

Про це вона розповіла в інтерв’ю виданню «Українська правда».

За словами Супрун, це сталося після звільнення Катерини Амосової з посади ректора медуніверситету Богомольця.

“На засіданні Кабміну після того, як Катерину Амосову звільнили, я, три міністри і прем’єр отримали смс-ки з погрозами через те, що не повернули її на посаду. Мій чоловік отримував такі смс–ки. На нас напала тусовка людей, мого чоловіка фізично побили… Коли ми пішли до СБУ і про це розповіли, нам сказали, що це люди чоловіка Амосової і в СБУ вже знають, як вони працюють. Що банді молодих людей доплачують за те, що вони так ходять і на когось “випадково” нападають”, – розповіла ексміністерка.

Вона розповіла, що таке трапилось з нею та чоловіком двічі. Їм хотіли дати охорону, але пара відмовилась: “Це обмежує нас, тому ми казали: “Ні”. Це є їхня корупціонерів мета – залякати. Марко знає, що замість того, щоб це мене залякало, я більш вперто це робила. Бо це неправильно, як вони поводяться з людьми”.

Ексочільниця міністерства уточнила, що звільнити ректорів Одеського медуніверситету і Національного медичного університету мені Олександра Богомольця також “було важко”.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, уляна супрун
В тему