11 Вересня 2019
Новини

Роналду назвали найкращим бомбардиром в історії

Роналду назвали найкращим бомбардиром в історії

Капітан збірної Португалії Кріштіану Роналду завоював статус кращого бомбардира відбіркових раундів чемпіонатів Європи за всю історію їх проведення.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення Португальської федерації футболу.

У матчі відбіркового турніру Євро-2020 проти Литви нападник став автором чотирьох забитих м'ячів, принісши перемогу своїй команді з рахунком 5:1. Таким чином, він досяг позначки у 25 голів у кваліфікаціях Євро. Завдяки цьому досягненню він побив рекорд ірландця Роббі Кіна, у якого 23 забитих м'ячі.

Крім того, завдяки цьому «покеру» у Роналду тепер стало 93 м'ячі за збірну Португалії. Йому залишилося ще 16 м'ячів, щоб зрівнятися світовим рекордом нападника збірної Ірану Алі Даеї (109 голів).

Ця гра стала для португальця 160 в складі національної команди. В Європі Роналду займає 5 місце за кількістю проведених ігор в збірній. Його випереджають Серхіо Рамос, Ікер Касільяс, Віталій Астаф'єв (всі - 167) і Джанлуїджі Буффон (176).

Після перемоги в Литві Португалія закріпилася на другому місці в групі В, набравши 8 очок і відстаючи від збірної України 5 пунктів, маючи гру в запасі.

Нагадаємо, Роналду в 10 раз був визнаний кращим футболістом Португалії.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ, кріштіану роналду
В тему

Останні матеріали