1 Вересня 2019
Новини

«Медведчук та його партія «погано закінчать» , - Зеленський про те, хто з-за кордону фінансує «Опозиційну платформу»

«Медведчук та його партія «погано закінчать» , - Зеленський про те, хто з-за кордону фінансує «Опозиційну платформу»

«Обираючи президентом Зеленського, всі думали, що обирають 100-відсоткового миротворця. Але ваші дії досить антиросійські. Ви не боїтесь, що в певних регіонах втратите свій президентський рейтинг?», -   поцікавився актор Станіслав Боклан у президента України Володимира Зеленського.

«Я нічого не боюсь, бо мене не цікавлять політичні рейтинги. Мене не цікавили негативні думки інших людей, моїх опонентів,  щодо моїх рішень і ще під час передвиборчих баталій у Верховну Раду.

Я розумію, і готовий до того, що в мене будуть помилки, які не є ні проросійськими, ні антиросійськими. Я в своїх кроках чи словах бачу лише Україну.

Інші країни мене не цікавлять. Для мене головне, що в нас не велися бойові дії, та бойовики не були на нашій території, щоб військові іншої країни пішли з Донбасу, і щоб ми припинили війну», - заявив у відповідь Зеленський.

«Треба віддати Зеленському належне, що він  ніколи не боїться приймати важливі рішення, - прокоментував Сергій Шефір, перший помічник президента України. – І ніколи не боїться взяти на себе відповідальність. Як актор «Кварталу-95», так і як президент. Якщо рішення на користь країни, Зеленський не зважає на думку окремих людей чи мас-медіа».

Щодо Віктора Медведчука та його партії «Опозиційна платформа – За життя» в розрізі проросійської позиції, Володимир Зеленський був досить категоричним: «Опозиційна платформа - За життя" Віктора Медведчука фінансується з-за кордону, і з цього буде «гучна історія». Там є ще великі питання: чи це його партія, чи там тимчасове об'єднання і хто вони такі.  Звідки у цієї політсили гроші на фінансування своєї діяльності, зокрема на фінансування телеканалів?

У нас є відповіді: обсяги кеша звідки і з якої країни вони все це отримують. І це буде дуже гучна історія, яка дуже погано закінчиться», - резюмував президент.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, володимир зеленський, віктор медведчук, російські спецслужби, Політика
В тему