1 Вересня 2019
Новини

Що Богдан постійно шепоче на вухо президенту Зеленському

Що  Богдан постійно шепоче на вухо президенту Зеленському

«Кожен політик мріє, аби про нього пожартували у «Кварталі-95». Це означає його визнання, як професіонала», - заявляв Голова Офісу президента Андрій Богдан.

І таки дочекався сам свого «зіркового часу», коли у шоу вийшов досить смішний сюжет про нього та Президента Зеленського, під супровід музичної композиції «Я буду всегда с тобой».

«Тож що ж пан Богдан постійно шепоче вам на вухо? Зі сторони видається, що він хоче продемонструвати якійсь свій особливий статус, свій вплив на президента», - запитав в Володимира Зеленського під нас останнього інтерв’ю Станіслав Боклан.

«Богдан просто дуже нетерпляча людина. Ніяк не може «угомонитися». Я його постійно зупиняю, а він лізе як не в Facebook, так в  Instrgaram. То, дивлюся, до журналістів з питаннями поліз, то почав із ними сваритися.  

Богдан має нарешті заспокоїтись. Він знає, що на мене впливати дуже складно. При цьому Богдан видає час від часу дуже креативні думки», - заявив президент.

Сам Андрій Богдан вважає, що як і будь-якому здорову колектив, у них з президентом можуть бути розбіжності, різні погляди та думки: «Здорова дискусія має бути завжди – це мають зрозуміти наші депутати, «Слуги народу».  Проте якщо рішення буде вже прийняти, всі мусять йти і його виконувати».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, володимир зеленський, андрій богдан, президент, Відео
В тему