29 Серпня 2019
Новини

Знаменитий футболіст зробив кумедну пародію на Елтона Джона (фото)

Знаменитий футболіст зробив кумедну пародію на Елтона Джона (фото)

Зіркове британське сімейство Вікторія і Девід Бекхеми відпочили разом зі співаком Елтоном Джоном і його партнером Девідом Фернішом на півдні Франції на яхті композитора.

Про це повідомляє 24 канал.

Знаменитості опублікували спільне фото на своїх сторінках в Instagram. До прикладу, Девід Бекхем на спільному фото з Елтоном Джоном підписав, що «знає співака вже 24 роки, а сміється з ним, як вперше». Додамо, що саме легендарний артист став хресним батьком двох дітей зіркового сімейства – Брукліна і Ромео.

Кумедне фото свого чоловіка показала Вікторія. На ньому Девід позує в сонцезахисних окулярах зі стразами і в сорочці з колекції Versace із золотим принтом. У підписі дизайнерка позначила назву фільму «Рокетмен».

«Чудове літо з прекрасними людьми. Ми з Девідом любимо вас, хлопці», – додала Вікторія Бекхем у підписі під спільним фото.

Цікаво, що для морської прогулянки дизайнерка приміряла дві розкішні вечірні сукні з власної колекціїї. Девід з цього навіть пожартував: «Справді? Одягнутися на яхту в стилі Вікторії Бекхем». Додамо, що повна вартість сукні на офіційному сайті дизайнерки – близько 57 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Прикликав, як собаку»: соцмережі обурені поводженням Трампа з дружиною (відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ, Фото, Курйози
В тему