23 Серпня 2019
Новини

«SOS»: хлопчик викликав копів до батьків через заборону пограти на комп’ютері

«SOS»: хлопчик викликав копів до батьків через заборону пограти на комп’ютері

У Дармштадті в Німеччині десятирічний хлопчик покликав на допомогу правоохоронців, тому що мати не дозволила йому грати на комп’ютері.

Про це повідомляє Главное.

Дитина залишила SOS-записку на тротуарі, і люди в формі приїхали до нього додому.

Згідно з інформацією поліції, на клаптику паперу дитячим почерком було написано: «Рятуйте! Моя мама б'є мене через домашні завдання (...) S.O.S. (...) »

У записці автор також вказав своє ім'я та адресу проживання. Послання випадково знайшов і прочитав небайдужий перехожий, який негайно викликав правоохоронців.

Прибулі на місце поліцейські з'ясували, що записку написав десятирічний хлопчик. В процесі розмови виявилося, що школяр кілька годин тому посварився з матір'ю з приводу домашнього завдання. Він не хотів його виконувати, за що батьки заборонили йому користуватися комп'ютером.

Хлопчина зізнався, що, будучи в гніві, він і написав повідомлення на папері. Природно, його ніхто не бив і навіть не збирався цього робити. За словами правоохоронців, сама роз'яснювальна бесіда з хлопчиною зайняла у нього більше часу, ніж це було б потрібно на виконання шкільного завдання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перший раз у перший клас: як нічого не забути та все встигнути

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, суспільство, курйози, німеччина, Курйози
В тему