9 Серпня 2019
Новини

Суддя «Танців із зірками» поділилася пікантними кадрами (фото)

Суддя «Танців із зірками» поділилася пікантними кадрами (фото)

Відома балерина Катерина Кухар продовжує ділитися знімками з поїздки в США. Зірка похвалилася фігурою в крихітному бікіні.

Про це повідомляє Hyser.

Прима-балерина Національної опери України імені Тараса Шевченка та суддя телешоу «Танці з зірками» Катерина Кухар насолоджується відпочинком в Америці. Теледіва досліджує Лос-Анджелес і відпочиває на пляжах Малібу.

У мікроблозі Катерини регулярно з'являються яскраві фото з-за океану. Зірка не стала довго мучити своїх передплатників і поділилася пляжним знімком в купальнику. Позувала Кухар в крихітному бікіні білого кольору. Купальник балерини був декорований мереживом. Теледіва продемонструвала плаский животик і струнку фігуру. Відзначимо, що Катерина володіє мініатюрними формами, і пильно стежить за свої вагою, оскільки балерина не може дозволити собі набрати зайві кілограми.

Як підписі до знімка Катерина використовувала слова з пісні Ellie Goulding «Love Me Like You Do». Нагадаємо, цей сингл став саунтреком до фільму «50 відтінків сірого».

Очевидно, ці рядки адресовані чоловікові балерини Олександру Стоянову. Закохані одружилися в березні 2019 року, і цю поїздку цілком можна вважати їх «весільною подорожжю».

Передплатники обсипають Катерину компліментами, захоплюючись її красою і стрункістю. Багато фанатів вже встигли скучити за свого кумира, тому з нетерпінням чекають повернення Кухар на телебачення.

Сама ж балерина, схоже, анітрохи не сумує по роботі, а щосили насолоджується заокеанським відпочинком. Раніше Катерина ділилася яскравими і досить пікантними знімками зі своєї подорожі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інтернет злякався мускулястої ворони з «лапами горили» (відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, київ, Фото
В тему