5 Серпня 2019
Новини

Під Одесою прорвало дамбу: вода вбила чоловіка та знесла авто з людьми

Під Одесою прорвало дамбу: вода вбила чоловіка та знесла авто з людьми

Стихія, яка бушувала в Одеській області, забрала життя мешканця села Молога Білгород-Дністровського району.

Про це повідомляє «Новинний портал Бессарабії».

Трагедія трапилася на території садового кооперативу, де чоловік працював зварювальником - він не встиг врятуватися від величезного селевого потоку та потонув. Його тіло виявили сьогодні вранці.

За словами місцевих жителів, в сусідньому селі Семенівка прорвало дамбу, і величезні потоки змивали все на своєму шляху. Висота води доходила до 1,5 метри. Очевидці розповіли, що потік був настільки сильним, що зніс з дороги автомобіль з трьома людьми в салоні, поки його не зупинили дерева.

За даними ЗМІ, в машині перебувала сім'я з Санкт-Петербурга, яка їхала на відпочинок в Затоку. Потужний потік підхопив їх Mercedes, немов човен, і виніс на городи. Туристам на допомогу прийшли місцеві жителі, а після - рятувальники.

Ми писали, що у ніч з 3 на 4 серпня внаслідок ускладнення погодних умов (дощ, гроза, пориви вітру) сталося знеструмлення 40 населених пунктів у 2 областях, а саме: Одеська –  25, Кіровоградська – 15. 

В Одеській області протягом 3-4 серпня внаслідок проходження інтенсивних опадів та накопичення великої кількості дощової води в окремих низинних ділянках місцевості виникали випадки підтоплень домогосподарств та підвалів в Арцизському, Овідіопольському районах та місті Одеса.

Нагадаємо, що через негоду неподалік від Дніпровського лиману на Одещині у пастці опинилися 25 вихованців ДЮСШ, які вирушили у похід у супроводі тренерів. Дітей рятували поліцейські та батьки. На щастя, ніхто не постраждав.

Крім того, на автошляху Арциз — Плоцьк неподалік від м. Арциз на узбіччя зливою змило рейсовий автобус, у якому знаходилося близько 17 осіб.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, НП, дамба, смерть, Надзвичайні події, Надзвичайні події, одеса
В тему