1 Серпня 2019
Новини

У Києві під час обшуку квартири чоловік вистрибнув з десятого поверху

У Києві під час обшуку квартири чоловік вистрибнув з десятого поверху

Від отриманої травми він загинув.

На місці працюють співробітники департаменту внітрішньої безпеки Нацполіції, прокуратури та слідчо-оперативна група Святошинського управління поліції. Про подію також повідомлено представників Державного бюро розслідувань, повідомляють у відділі комунікації поліції Києва.

Санкціонована судом слідча дія у помешканні киянина проводилася в рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального колексу України. У квартирі виявили речовини, схожі на кокаїн і екстазі. Усе це відправлять на експертизу.

Під час слідчої дії чоловік, у якого проводили обшук, відштовхнув оперативника, вибіг на балкон – і стрибнув із 10 поверху.

На місці події працюють співробітники департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції та слідчо-оперативна група. Буде проведена службова перевірка дій поліцейських, які були залучені для проведення обшуку.

Читайте також:

У Рівному затримали рейдерів, що вносили зміни у базу Мін'юсту

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, київ, київ, обшуки, смерть
В тему

Останні матеріали