29 Липня 2019
Новини

«Матюгальники і неуки»: в Мережу злили скандальні фото зі «школи депутата» у Трускавці

«Матюгальники і неуки»: в Мережу злили скандальні фото зі «школи депутата» у Трускавці

В Інтернеті показали фото першого дня навчання «слуг народу» на курорті.

При проведенні тижневого курсу навчання в курортному місті Трускавці, організованому для партії «Слуга народу», яка перемогла на позачергових парламентських виборах, експертами Київської школи економіки, відбувається «розбір польотів» народних депутатів 8-го скликання, передає replyua.net.

Зокрема, під час однієї з лекцій прозвучали запитання: «За досягнення в якій сфері відомий депутат 8-го скликання Шпенов Дмитро Юрійович?». У відповіді запропонували вказати варіант «Не знаю», якщо учаснику нічого не відомо про діяльність згаданого парламентаря.

Втім, серед відповідей «слуг народу» з’явилися такі: «Гівнюк», «Пиз**в гроші», «А хіба такий був?», «Феодал», «А він точно депутат?», «Скотина», «Негідник» і т. д. А ось із приводу діяльності Юрія Берези відповідь була короткою: «Х*йкін».

Ще процесі навчання майбутнім законодавцям запропонували взяти участь в опитуванні щодо того, чи вважають вони себе розумнішими, ніж інші колеги. Знімки відповідного змісту опублікували на сторінці популярного пабліку «Баба і кіт» у Facebook. До речі, в самому запитанні його укладачі допустили безглузду орфографічну помилку, написавши «чі ні», а не «чи ні».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, суспільство, слуга народу
В тему