29 Липня 2019
Новини

У валізі знайшли оголене тіло російської секс-блогерши

У валізі знайшли оголене тіло російської секс-блогерши

У московській квартирі у валізі було знайдено оголене тіло з перерізаним горлом блогерши Катерини К., яка була дерматологом і практикувала сексуальне здоров'я.

Про це повідомляє РЕН ТВ.

За їхніми даними, батьки дівчини стали переживати, коли Катерина перестала відповідати на їхні телефонні дзвінки. Вони попросили орендодавця перевірити квартиру. Саме господар квартири в будинку на вулиці Пир'єва і виявив порізане тіло дівчини в валізі.

Дівчина була студенткою медичного вишу і вела блог в соціальних мережах, в якому розповідала про навчання і подорожах. На її акаунті в Instagram на ім'я Кетті була підписана 80 тисяч чоловік. За даними ЗМІ, Катерина була учасницею конкурсу краси в Москві, а також отримала кваліфікацію в престижному Російському національному дослідному медичному університеті ім. Пирогова. 

Обставини події встановлюються.

За попередньою версією, мотивом вбивства могли стати ревнощі. Перед смертю вона розірвала стосунки з 32-річним чоловіком і почала зустрічатися зі старшим чоловіком. Вона і 52-річний чоловік мали намір здійснити поїздку до Нідерландів. Останній свій пост вона опублікувала з поїздки на Корфу 22 липня. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, суспільство, вбивство, відеоблогер, ревнощі, Лікарі
В тему

Останні матеріали