28 Липня 2019
Новини

Смертельна троща по-рівненськи: авто влетіло в електроопору (відео, фото)

Смертельна троща по-рівненськи: авто влетіло в електроопору (відео, фото)

У Рівному 23-річний водій автомобіля Mercedes-Benz не впорався з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини і врізався в електроопору. Одна людина загинула, ще троє - в лікарні.

Як повідомили в обласній поліції, аварія сталася напередодні, 27 липня, близько 20:00 на вулиці Київська.

«Поліцейські на місці події встановили, що водій автомобіля Mercedes-Benz 308, 23-річний житель, не впорався з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини, де допустив наїзд на електроопору», - йдеться в повідомленні.

В результаті ДТП 33-річний житель села Постійне Костопільського району, який знаходився на передньому пасажирському сидінні, від отриманих травм загинув на місці.

Крім того, травми отримали ще троє пасажирів, які знаходилися у вантажному відділенні мікроавтобуса. У рідного брата загиблого, 33-річного рівнянина, медики діагностували неповний травматичний відрив вушної раковини, у 33-річного жителя села Великий Олексин Рівненського району - перелом ліктьової кістки і нижньої щелепи, у 34-річного рівнянина - закриту травму грудної клітини, забій тулуба. Усіх трьох госпіталізували в Рівненську центральну міську лікарню.

Відзначається, що водій автомобіля відразу після зіткнення втік. З'ясувалося, що чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння - алкотестер показав 1,4 проміле.

23-річного рівнянина затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України та помістили в ізолятор тимчасового утримання.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, рівне, суспільство, дтп, водій, рівне
В тему