24 Липня 2019
Новини

Які серіали під час відпустки дивиться англійська королева

Які серіали під час відпустки дивиться англійська королева

Щороку напередодні відпустки королеви в замку Балморал, особистий секретар Єлизавети II складає список серіалів і телешоу, які королева буде дивитися на відпочинку.

Про це повідомляє Фокус.

«Королеві подобається дивитися саме в форматі дисків, хоча, звичайно, було б легше перенести їх в цифровий формат», - говорить виданню помічник, який працює з королевою. Також він розповів, які серіали найбільше до душі королеві Великобританії.

Чисто англійське вбивство / The Bill (1984-2010)

Один з улюблених серіалів королеви. Шоу розповідає про життя і роботі співробітників поліції. Відзначається, що королеві дуже подобаються ті епізоди, де поліцейські отримують травми. Єлизавета II була дуже засмучена, коли серіал закрили, після того як його рейтинги впали до трьох мільйонів глядачів.

Суто англійські вбивства / Midsomer murders (1997-Н.В.)

Детективний драматичний телевізійний серіал про вбивства, скоєних у вигаданому англійському графстві Мідсомер. Він заснований на серії детективних романів з циклу «Старший інспектор Барнабі» відомого британського драматурга Керолайн Грем. Всього вийшло 20 сезонів серіалу, що складаються з 122 епізодів.

Доктор Хто (1963-Н.В.)

Науково-фантастичний телесеріал про інопланетного мандрівника в часі, відомого як Доктор. Разом зі своїми супутниками він подорожує в часі і просторі як для порятунку цілих цивілізацій або окремих людей, так і для власного задоволення.

Бабине літо (1973-2010)

Британська комедія положень. Троє стариганів з Йоркшира не подорослішали, згадуючи дні своєї юності, намагаються зробити подвиги, не властиві людям похилого віку. Це найдовша комедійна програма в Британії і найтриваліший ситком в світі (295 епізодів).

Дотримуючись пристойності / Keeping Up Appearances (1990-1995)

Ситком розповідає про жінку Гіацинт Бакет і її спробах довести своє соціальне перевагу і завоювати позитивну репутацію серед тих, кого вона вважає вищим класом. Її спробам постійно заважає сім'я нижчого класу, яку вона відчайдушно намагається приховати.

Нові трюки / New Tricks (2003-2015)

Досвідчений офіцер поліції Лондона Сандра Пуллман зіпсувала свою успішну кар’єру: через безглузду випадковість вона зірвала операцію зі звільнення викраденого гангстерами мільйонера. Випадок набув розголосу, начальство не може залишити Сандру на колишній роботі, а й втрачати цінного працівника не бажає. Сандрі доручають очолити новостворюваний відділ з розслідування нерозкритих злочинів - UCOS (Unsolved Crime and Open Case Squad).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Запоріжжі бабуся на ровері протаранила патрульне авто (відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ, суспільство, єлизавета ll, цікаві факти
В тему