24 Липня 2019
Новини

На Шацьких озерах троє лучан відгамселили ковельчанина і вкрали автомобіль

На Шацьких озерах троє лучан відгамселили ковельчанина і вкрали автомобіль

Кримінальна пригода трапилася в урочищі Гряда.

Поліцейські оперативно встановили причетність трьох лучан до незаконного заволодіння автомобілем «Mercedes Daimler-Chrysker S400» 28-річного жителя Ковеля, повідомляють у поліції Волині.

У неділю, 21 липня, до Шацького відділення поліції із заявою звернувся 28-річний ковельчанин. Чоловік повідомив, що близько 6 години ранку в урочищі Гряда невідомі особи його побили та викрали автомобіль.

Працівники Шацького відділення поліції оперативно встановили, що незаконне заволодіння транспортним засобом скоїли 21-річний, 22-річний та 30-річний жителі Луцька. Автомобіль вилучили та помістили на майданчик для тимчасового тримання транспортних засобів Шацького відділення поліції.

Правоохоронці проводять за цим фактом досудове розслідування, розпочате за ч.2 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Поліцейські встановлюють усі обставини кримінального правопорушення та перевіряють інформацію щодо причетності зловмисників до скоєння інших злочинів. Санкція статті передбачає, зокрема, до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.

Читайте також:

На Волині молодик вкрав автомобіль в односельчанина

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, кримінал, викрадення, шацьк
В тему