23 Липня 2019
Новини

«Голос» наполягає на створенні у Верховній Раді IT-комітету

«Голос» наполягає на створенні у Верховній Раді IT-комітету

Політична партія «Голос» пропонує створити у Верховній Раді IT-комітет.

Про це йдеться у коментарі лідера політсили Святослава Вакарчука, повідомляє Укрінформ.

Команда політичної партії «Голос» вважає доцільним створити в структурі ВР окремий комітет, члени якого будуть опікуватись питаннями розвитку високих технологій як пріоритетної галузі.

«На сьогодні це важлива галузь для України, вона розвивається дуже потужно. Ми можемо допомогти їй. Однак саме по собі створення окремого комітету нічого не дасть — треба розуміти, якими будуть його функції, чим він може допомогти», — зазначив Вакарчук.

В той же час політик заявив, що до зменшення кількості профільних комітетів «треба дуже уважно підійти».

Нагадаємо, що у новообрану Верховну Раду проходять 5 партій: Слуга народу - 126 голосів, Опозиційна платформа - За життя - 33, Європейська солідарність - 26, Батьківщина - 22, Голос - 18. Останню очолює Святослав Вакарчук.

Ми писали, що лідер партії «Голос» Святослав Вакарчук вважає, що причиною низького доходу українців і плачевного стану економіки в цілому є олігархи.

Саме тому партія «Голос» готова об'єднуватися в коаліцію з політсилами, які відповідають чітким умовам: перше - Україна рухається в Європу, ЄС і НАТО; друге – має бути чіткий принцип – закон один для всіх і невідворотність покарання; третє - економіка без жодних олігархів; четверте - депутати спускаються на землю.

Водночас Святослав Вакарчук запевнив, що буде поєднувати політичну і творчу діяльність, оскільки цього не забороняє закон.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, святослав вакарчук, вру
В тему