23 Липня 2019
Новини

«Українці, які голосували за «проросійські» партії – раби», - блогер Турчинов

«Українці, які голосували за «проросійські» партії – раби», - блогер Турчинов

Ті 20% українців, які віддали свої голоси за партії, що «уособлюють реванш і повернення до Росії», є «рабами». Про це написав у своєму блозі екссекретарь РНБО Олександр Турчинов.

«Що вражає – це результат ОПЗЖ і ще кількох проросійських проектів, які не подолали прохідний бар’єр. Близько 20% українців віддали свої голоси за ці політичні сили, які мають різні назви, але уособлюють реванш і повернення до Росії. Це перші вибори, коли проросійські антиукраїнські сили отримали таку велику кількість голосів після лютого 2014 року», – написав Олександр Турчинов.

«На превеликий жаль, це є свідченням того, що значна частина наших співгромадян готова обміняти свободу і відповідальність на сите і затишне рабство. Їх не навчила історія нашої країни і всього людства, ситого і затишного рабства не буває. Раби завжди в нужді, биті і приречені на знищення. Мойсей водив свій народ 40 років по пустелі, поки не помер останній, хто готовий обміняти свободу на рабську частку. Скільки ж потрібно років нашій країні?» – пише Турчинов.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, вибори 2019, турчинов олександр
В тему