15 Липня 2019
Новини

У Луцьку п’яний за кермом в’їхав у електроопору

У Луцьку п’яний за кермом в’їхав у електроопору

Дві аварії спричинили на Волині п’яні водії.

У суботу, 13 липня, на вулиці Глушець в обласному центрі автомобіль «Audi A6» під керуванням 29-річного жителя Луцького району в’їхав у електроопору.  Постраждали двоє пасажирів транспортного засобу.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близької третьої години ночі. Поліцейські попередньо встановили, що водій не впорався з керуванням транспортним засобом і в’їхав у електроопору, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння.

Внаслідок автопригоди постраждали 20-річна та 24-річний пасажири. Одного із них госпіталізували у обласну клінічну лікарню.

У п’ятницю, 12 липня, увечері по 20 годині на автодорозі поблизу села Острівок Камінь-Каширського району 19-річний водій мотоциклу «Lifan» з’їхав із дороги й впав. Поліцейські попередньо встановили, що мотоцикліст перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Внаслідок ДТП водій отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували у реанімацію центральної районної лікарні.

За обома фактами відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає, зокрема, штраф від 3,4 тис. грн. до 8,5 тис. грн. або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Читайте також:

У Львові п’яна лікарка скоїла аварію і втекла з місця події

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, дтп, луцьк, камінь-каширський
В тему