11 Липня 2019
Новини

Солдати гинуть через «членовозів»: у обстрілі бійців ЗСУ звинуватили губернатора Донеччини

Солдати гинуть через «членовозів»: у обстрілі бійців ЗСУ звинуватили губернатора Донеччини

Глава ДОДА заявився на передову без попередження на кортежі із семи «джипів».

Стали відомі подробиці обстрілу бойовиками колони Об’єднаних сил, у якій перебував глава Донецької ОДА Павло Кириленко. Про них пише onpress.info.

«Через кілька годин, коли пішла інформація з полів, стали повністю зрозумілі й обставини. Кириленко без узгодження зі штабом проведення ООС здійснював поїздки по прифронтовій території – крім Гранітного він також планував відвідати Мар’їнку та Красногорівку. Й ось після зустрічі з місцевою владою колона із семи позашляховиків з’явилася на контрольно-пропускному пункті вже на виїзді із селища. Місцеві знають (це місце. – Ред.) як стела-пам’ятник «полуторці», –  пише видання.

На зустріч колоні їхав КрАЗ 406-ї артилерійської бригади імені генерал-хорунжого Алмазова.

«Природно, машина стала трохи вбік, пропускаючи «членовози». І в цей момент по ній бойовики здійснили пуск ПТУР. У результаті машина загорілася, в кузові загинув молодший сержант Антон Фака, ще одного бійця було поранено», – уточнюється в статті.

Нагадаємо, напередодні, 10 липня, на Донбасі. А саме поблизу селища Гранітного на Донеччині, стався смертельний обстріл авто ЗСУ за присутності там губернатора Донецької області Кириленка.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, НП, війна на сході україни, армія
В тему