8 Липня 2019
Новини

«Кум кума Путіна»: до списку «Слуги народу» затесався кум Марченко і Медведчука

«Кум кума Путіна»: до списку «Слуги народу» затесався кум Марченко і Медведчука

У штабі політсили проблеми в тому, що один з кандидатів – кум подружжя, яке пов’язують із президентом РФ, проблеми не побачили.

Бізнесмен Андрій Холодов є 22 номером у списку «Слуги народу». Водночас він – кум дружини глави політради «Опозиційної платформи – За життя» Віктора Медведчука Оксани Марченко, передає «24 канал».

Однак у політичній силі це не вважають підставою для виключення його з виборчого списку партії, сказав глава партії Дмитро Разумков під час брифінгу.

Він наголосив, що «Холодов є кумом Марченко, а не кумом Медведчука, справедливості заради».

«Ця інформація, на мій погляд, не повинна була бути основоположною для включення або виключення людей зі списку в зв’язку з їхніми зв’язками з тими чи іншими українськими політиками або тими людьми, які себе такими вважають», – сказав він.

Разумков також додав, що «це сталося не зараз», а є «давньою історією».

«Тому я не думаю, що це повинно було стати основним пунктом для виключення людини зі списку», – наголосив глава партії.

Разумков вказав, що саме таке рішення було прийняте відповідною комісією партії, тому кандидатура Холодова не розглядалася на з’їзді партії 7 липня.

Відзначається, президентська партія «Слуга народу» 7 липня виключила зі свого виборчого списку 7 кандидатів у народні депутати. Двоє з них покинули лави політсили за власним бажанням. Так, у списку «вигнанців»: Боярчук Роман  (№ 71 у списку), Вітікач Віталій  (177), Кавун Ольга (78), Соколов Михайло (99), Рагімова Анастасія (170), Баланюк Юрій (164; за власним бажанням), Коробкова Олена (31; за власним бажанням).

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, володимир зеленський, слуга народу
В тему