24 Червня 2019
Новини

«Копи на байках»: на вулиці Львова виїде мотопатруль (фото)

«Копи на байках»: на вулиці Львова виїде мотопатруль (фото)

На початках львівські вулиці патрулюватиме п’ятеро правоохоронців на мотоциклах.

Невдовзі на вулиці Львова виїде мотопатруль. Про це повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львівщини.

Відзначається, що мотопатруль – новий підрозділ патрульної поліції, який зможе прибувати на виклики швидше, ніж поліцейські на авто. 

Першим містом в Україні, де з’явився мотопатруль, був Київ. Мотоциклістів навчали інструктори Канадської поліцейської місії в Україні – колеги з Торонто та Оттави. Зокрема, вони опанували техніку керування мотоциклами, виконання маневрів на низькій швидкості та їзду за різних погодних умов. Тепер київські патрульні навчають львівський мотопатруль.

«Сподіваємося, цей підрозділ покращить ситуацію на дорогах Львова, адже перевага мотопатрульних у тому, що вони оперативно дістаються місця, куди важко швидко доїхати автомобільному патрулю, наприклад, місця ДТП», – зазначив мотопатрульний Львівської області Олександр Футрик.

Зокрем,а шестеро патрульних зі Львова закінчують навчальні курси в столиці та вже скоро виїдуть на перше патрулювання у рідному місті. Відбирали у новий підрозділ тих патрульних, які вже мають досвід їзди на мотоциклі та відповідну категорію. Спершу на вулиці Львова виїдуть п’ять мотоциклів. Згодом очікують збільшення мотопарку.

До речі, у Львові вже рік як працює і велопатруль.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, львів, Фото
В тему