13 Червня 2019
Новини

«Був релігійним фанатиком»: в Херсоні чоловік здійснив самогубство не пилкою, а дрилем

«Був релігійним фанатиком»: в Херсоні чоловік здійснив самогубство не пилкою, а дрилем

Молодий чоловік, який перерізав собі горло за допомогою електродиска для різання дерева в Херсоні, був релігійним і відвідував протестантську церкву Свідків Єгови.

Про це повідомили в Нацполіціі Херсонської області.

Раніше з'явилася інформація, що нібито загиблий був втягнутий в якусь секту і вирішив відрізати собі голову електропилкою.

«Він дійсно був дуже релігійним, ставився до Свідків Єгови. Але даних про те, що він ще ходив і в якусь секту, у нас немає», - повідомив заступник начальника відділу комунікацій ГУ Нацполіціі Херсонській області Віталій Байдер.

Також в прес-службі поліції області розповіли, що, за словами родичів загиблого, за характером чоловік завжди був дуже замкнутим, а останнім часом і зовсім припинив спілкуватися.

Разом зі своєю матір'ю він працював на державному підприємстві. «Після роботи вони вдвох повернулися додому. На подвір'ї у них два будинки, в одному живуть батьки, в іншому - він. Чоловік пішов до себе. А вже через півгодини, коли мама зайшла до нього, він лежав у крові», - повідомили в прес-службі.

У поліції припускають, що це було самогубство, хоча кримінальне провадження відкрито за статтею 115 КК України (вбивство).

Також в поліції уточнюють, що чоловік використав не електропилку, а дриль з круглим металевим диском діаметром приблизно 10 см для різання дерева або металу.

«За словами рідних, у вільний час чоловік любив щось майструвати по дереву, вирізав, точив і т.п. Тому під рукою у нього була така дриль з різними насадками», - пояснили в прес-службі поліції області.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, самогубство, херсон
В тему