5 Червня 2019
Новини

У Зеленського прокоментували звинувачення у плагіаті з промови Порошенка

У Зеленського прокоментували звинувачення у плагіаті з промови Порошенка

В Адміністрації президента вважають, що працівники МЗС свідомо вставили у промову Володимира Зеленського фрагмент виступу Петра Порошенка.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці Адміністрації президента у Facebook.

Заступник глави Адміністрації Президента України з питань інформаційної політики Кирило Тимошенко ініціював службове розслідування щодо ідентичності певних фрагментів виступу Президента Володимира Зеленського на спільному брифінгу з Президентом Європейської Ради Дональдом Туском та виступу Петра Порошенка на з‘їзді партії «Європейська солідарність».

«Попередньо встановлено, що працівники МЗС України, які готували тези для брифінгу Президента Володимира Зеленського, паралельно продовжували працювати на Петра Порошенка.

При цьому зміст та порядок денний переговорів Володимира Зеленського з очільниками ЄС та НАТО формувався окремо співробітниками команди Адміністрації Президента України. Тому представники попередньої влади не мали впливу на питання, які Президент Володимир Зеленський обговорював з європейськими партнерами та друзями України», - йдеться у повідомленні.

У разі підтвердження приватної співпраці державних службовців МЗС із Петром Порошенком будуть зроблені жорсткі управлінські, дисциплінарні та кадрові висновки.

«Розцінюємо це як диверсію з боку окремих співробітників Міністерства закордонних справ та свідому провокацію з боку команди Петра Порошенка», - зазначили в АП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленського зловили на плагіаті промови Порошенка (відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, київ, Світ, володимир зеленський, петро порошенко, скандал
В тему

Останні матеріали