2 Червня 2019
Новини

Новинка для отримання американської візи – гіпер на сторінки у соцмережах

Новинка для отримання американської візи – гіпер на сторінки у соцмережах

У заяві для отримання американської візи з’явилася нова графа. Відтепер Держдеп Сполучених Штатів Америки до переліку документів додав посилання на сторінку в соцмережах.

Про це повідомляє ТСН.

Нововведення почало діяти від 31 травня. У заяві з’явилася графа з вимогою вказати «ідентифікаційні дані соціальних мереж». Заявники можуть зазначити, що не користуються соцмережами, однак за надання неправдивої інформації будуть загрожувати наслідки.

У Держдепі пояснили, що нововведення допоможуть відстежити терористів і людей, які загрожують громадській безпеці. Їм буде відмовлено у в'їзді на територію Сполучених Штатів.

Нагадаємо, українці можуть подорожувати без оформлення віз у 130 країн світу. Серед цих країн, з внутрішнім паспортом громадяни України можуть відвідати Росію, Білорусь та Туреччину. Щодо останньої, безвізовий в’їзд за внутрішнім паспортом можливий тільки якщо це паспорт нового зразка, тобто ID картка.

Окрім безвізових країн, є низка країн, полетіти в які можна без візи, а отримати наліпку в паспорті просто в аеропорту після прибуття (visa on arrival). Віза робиться декілька хвилин за наявності потрібних документів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Мокрі як хлющ і нестримні»: соцмережі заполонили київські випускники у фонтанах (фото)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, суспільство, віза, сша
В тему