28 Травня 2019
Новини

Жириновський вимагає, щоб Азарова поставили «прем’єром» «ЛНР-ДНР»

Жириновський вимагає, щоб Азарова поставили «прем’єром» «ЛНР-ДНР»

Одіозний російський політик неочікувано зізнався у симпатії до українського автора мемів про «бімбу» і «кровососі».

Українські ЗМІ звернули увагу на допис голови російської партії ЛДПР скандального Володимира Жириновського після інавгурації нового президента України Зеленського. Тоді Жириновський влаштував у соцмережах справжню істерику, змішавши святе із грішним: і українську мову, і роздачу Путіним громадянства РФ жителям окупованих територій українського Донбасу, і президентські вибори в Україні.

Штатний «скоморох» Кремля тоді повідомив, що очолювана ним політсила внесла на розгляд Держдуми Росії проект постанови про невизнання результатів президентських виборів в Україні, мовляв, «Путін правильно зробив, що не привітав Зеленського». А сам Зеленський, на думку аксакала російської політики, мав після інавгураційної промови «арештувати депутатів, які робили йому зауваження про російську мову».

Далі рупор Кремля раптово згадав екс-прем’єр-міністра-втікача Миколу Азарова. Який нині переховується від українського правосуддя на території Росії. На Думку Жириновського, Путіну потрібно поставити Азарова головою «тимчасового уряду», який Москва має створити на теренах самопроголошених «ДНР-ЛНР».

 

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Політика, жириновський, росія, лнр
В тему