23 Травня 2019
Новини

Телеканал «1+1» знімає новий фільм з Дзідзьо

Телеканал «1+1» знімає новий фільм з Дзідзьо

Телеканал «1+1» розпочав знімання 16-серійної комедії «Відморожений», головну роль в якій виконає актор, співак та народний улюбленець - Дзідзьо.

Прем’єра стрічки відбудеться вже цього року, - повідомили у прес-службі телеканалу.

За сюжетом комедії, родина Дзідзюків збирається нарешті продати свій старий будинок та переїхати жити до великого міста. Їхня заповітна мрія, наче Титанік, розбивається об лід.

У власному підвалі в старому холодильнику вони випадково знаходять замороженого Мішу – свого родича, який зник 23 роки тому. Виявляється, Міша став частиною великого наукового експерименту. Тепер життя родини зміниться назавжди, адже Дзідзюки змушені жити разом з «відмороженим» родичем, який розумом, відчуттями та звичками застряг у «лихих 90-х» та ще й за всіма документами є власником цього самого будинку, виставленого на продаж.

Проект є власною розробкою телеканалу. Продюсери комедійного серіалу – Олена Єремєєва та Дарина Жукова. Авторами сценарію є Кирило Тимченко, Павло Остриков, Юрій Русин та Роман Розенгурт.  

«Коли Дарина Жукова принесла цю заявку на обговорення, то вона одразу була переконана, що це роль для Дзідзя. І це нас запалило! Сценаристам навіть нічого більше не треба було пояснювати про образ головного героя, вони писали Мішу саме таким, яким він є. Звісно, у серіалі Дзідзьо буде трошки інакшим, новим, не таким, як у кліпах чи фільмах, проте дуже впізнаваним та зрозумілим для усіх глядачів. Ми щасливі, що з командою DZIDZIOFILM потрапили на одну хвилю», - коментує Олена Єремєєва, головний продюсер серіалів та фільмів каналу «1+1».

Також у серіалі знімаються Всеволод Шекита, Катерина Вишнева, Влада Глєба, Григорій Лещенко, Ярослав Шахторин, Сергій Либа, Надія Кугай та Борис Книженко. 

Режисером серіалу виступила Ірина Васільєва, художником по костюмах стала Надія Кудрявцева, оператор-постановник – Дмитро Кіптілий, художник-постановник - Анастасія Єржиковська-Снісаренко, художник по гриму – Олена Тулапіна, кастинг-директор – Лілія Китайгора і виконавчий продюсер – Олексій Сень.

Знімання серіалу триватимуть у Києві протягом літа. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, шоу-бізнес, серіали, дзідзьо
В тему