18 Травня 2019
Новини

Слоненя замордували на смерть на потіху туристам

Слоненя замордували на смерть на потіху туристам

В Таїланді, Пхукеті, в зоопарку від виснаження померло слоненя.

Про це повідомляє портал The Phuket News.

На соловенятко на прізвисько Дамбо, який був болісно худим, звернула увагу громадська організація Moving Animals. Завдяки зусиллям активістів тварину звільнили від участі в розважальних шоу для туристів в місцевому зоопарку, коли його стан стрімко погіршився. Слоненя доставили в ветеринарний центр провінції Крабі, де він помер.

Причиною смерті Дамбо лікарі називають інфекцію, яка вразила шлунково-кишковий тракт тварини і супроводжувалася постійною діареєю. Через це він не міг отримувати необхідні йому поживні речовини, що і призвело до виснаження.

Один з ветеринарів сказав, що його ноги були настільки худими, що кістка не витримала ваги слона і зламалася, не дивлячись на його спроби встояти на землі.

Представники зоопарку заявили, що зробили все необхідне для того, щоб врятувати Дамбо. За їх словами, в зоопарк приїжджали фахівці з офісу Департаменту тваринництва і призначили необхідне лікування, яке так не змогло допомогти слоненяті. Вони відзначили, що любили Дамбо і засмучені його смертю.

За фактом загибелі тварини буде проведена перевірка. На даний момент зоопарк не обмежений у купівлі нових слонів і проведенні різних розважальних шоу з їх участю для відвідувачів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, таїланд, зоопарк, знущання над тваринами
В тему