3 Травня 2019
Новини

«Хороша дитинка»: тигреняті Тріші з Луцького зоопарку виповнилося два роки (фото)

«Хороша дитинка»: тигреняті Тріші з Луцького зоопарку виповнилося два роки (фото)

Тигреняті Тріші з Луцького зоопарку котре давно вже стало улюбленцем лучан і гостей міста, 2 травня виповнився один рік.

Директор комунального підприємства «Луцький зоопарк» Людмила Денисенко розповіла, що це перше поповнення тигрів у звіринці. Батьки пухнастика, амурські тигри Тамерлан та Аіда, приїхали до Луцька чотири роки тому на утримання із зоопарку у Києві. Назвали тигреня на честь його бабусі, – пише ІА ВолиньPost.

У 2 місяці Тріша важила 5,5 кілограмів, а нині – понад 80 кілограмів. Тигреня дуже полюбляє м'ясо, зокрема, кроликів, перепілок, телятину, курятину.

«Вона пам'ятає всіх, хто її годував. Колись хтось заходить у вольєр, то і фиркає, і лащиться. Але, звичайно, зайти до неї у вольєр вже не так просто, вона стала небезпечною, інстинкти беруть своє», – зауважила Людмила Денисенко.

Із батьками Тріша так і не подружилася. Усе через те, що тигри – одинаки, а не живуть прайдами, як леви, каже директор звіринцю. Тож нині дорослих тигрів і Трішу вигулюють почергово.

«Вона дуже добре знає, що таке вулиця. Вже вперше гуляла у нас взимку. Любить купатися, гратися м'якими іграшками і м'ячиками. Ще має задатки кішки. Сьогодні їй давали червону рибу і м'яч, то вона обрала друге. Досить хороша дитинка», – поділилася Денисенко.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, Фото
В тему