24 Квітня 2019
Новини

Будь стильною, як майбутня перша леді України: модні образи Олени Зеленської (фото)

Будь стильною, як майбутня перша леді України: модні образи Олени Зеленської (фото)

У повсякденному житті Олена Зеленська обирає комфортний одяг - джинси, кросівки, вільні жакети і сорочки, не боїться принтів – пише Космо.

На виборчу дільницю 31 березня вона прийшла в монохромному образі - сорочці в чорно-білу клітинку і чорній спідниці, а 21 квітня - у вільному костюмі небесно-блакитного кольору з білим топом.

Елегантно Олена  Зеленська виглядала і під час підрахунку голосів першого туру в червоному брючному костюмі і туфельках-човниках в тон, і другого - в гарному костюмі бежевого відтінку.

У макіяжі Олена воліє натуральність з акцентом на очі, а також максимально природні укладання. Також треба відзначити, що майбутня перша леді детально продумує свої образи так, щоб вони підходили до одягу її чоловіка.

Олена любить годинники і хороші прикраси: судячи з електронної декларації Володимира Зеленського, у неї їсть годинники преміальних марок - Piaget, Bovet, Breguet, діамантове прикраса Graff.

В інтерв'ю Зеленська сказала, що любить і українську моду: «Мені подобаються українські дизайнери, зараз дуже багато красивого одягу. Я б, напевно, не заглиблювалася в етнос, як Марина Порошенко. Це дуже добре, але я більше тяжію до сучасних тенденцій. У нас є чудові дизайнери, вони іноді навіть стають законодавцями нових тенденцій, які потім у всьому світі носять, в тому числі знаменитості».

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, Фото
В тему