22 Квітня 2019
Новини

У Дніпрі схопили «бандюків», які розстріляли атовця і випадкових перехожих

У Дніпрі схопили «бандюків», які розстріляли атовця і випадкових перехожих

Піймали стрільців, які влаштували замах на активіста під Дніпром, поранивши трьох осіб.

У місті Дніпро затримали двох чоловіків, які минулої суботи відкрили стрілянину у Кам’янському. 20 квітня арештовані здійснили замах на життя молодого активіста, який претендує на пост мера Кам’янського, передають «Факти».

Нагадаємо, 20 квітня о пів на п’яту вечора у центрі міста неподалік міської ради і торгового центру пригальмувало авто і зловмисники, які перебували в салоні транспортного засобу, обстріляли із обріза молодого чоловіка. Під кулі потрапили також випадкові перехожі – жінка 60 і чоловік 55 років.

Ціллю стрільців був 33-річний громадський активіст Кам’янського, учасник АТО Євген Найда. Він очолює організацію «Рух громадська варта» і претендує на посаду Кам’янського міського голови.

Машину, на якій зловмисники залишили місце злочину, невдовзі помітили в обласному центрі. Транспортний засіб спинили, а молодиків, які перебували всередині, затримали. Під варту поміщені 33-річний мешканець Криничанського району і 31-літній житель Харківщини. Обом оголосили підозри в замаху на умисне вбивство.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, замах на вбивство
В тему