12 Квітня 2019
Новини

«Чорний» ролик про Зелю: Порошенко відмазався від його створення

«Чорний» ролик про Зелю: Порошенко відмазався від його створення
Передвиборчий штаб президента Петра Порошенка заперечив свою причетність до відеоролика, на якому вантажівка збиває Володимира Зеленського.

Про це йдеться в заяві штабу Порошенка.

«У відповідь на численні запити журналістів повідомляємо, що передвиборчий штаб Петра Порошенка не має жодного відношення до «чорного» ролика про кандидата у президенти Володимира Зеленського з кокаїном», — заявила команда чинного глави держави.

Нагадаємо, в офіційних каналах проекту «Європейське майбутнє України» у Telegram і Viber, який запустив Порошенко, опублікували відео, на якому вантажівка збиває Зеленського. Також на відео зобразили начебто кокаїнову доріжку і написали «У кожного своя дорога».

У передвиборному штабі Зеленського задумалися про посилення охорони.

«Незрозуміло, Петро Олексійович насолоджується кадром, як фура збиває Володимира Зеленського, або може він отримує задоволення від білої доріжки, яка з’являється після. Ясно одне: наша команда порекомендує Володимиру посилити охорону», — заявили у штабі шоумена.

Раніше у Facebook з’явились ролики про «Зеленського-наркомана», але довести причетність до них штабу опонента неможливо. 

Щодо пересічних українців, то більшість не помітила там сліду чинного Президента, окрім того це відео по мережі розганяє команда Зеленського. Вважають недоречним та аморальним називати лиходієм того, хто є твоїм опонентом. Нечесна брудна політична гра не гідна чину президента європейської країни.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, Таблоїд, відео, петро порошенко, володимир зеленський, вибори 2019
В тему