7 Квітня 2019
Новини

«Один з осколків пробив діру біля бензобаку, другий – біля мотору»: відома волонтер врятувалася від снаряду (фото)

«Один з осколків пробив діру біля бензобаку, другий – біля мотору»: відома волонтер врятувалася від снаряду (фото)

Відома волонтер Олена Розвадовська потрапила під обстріл бойовиків «ЛНР». Автомобіль жінки, яка допомагає мешканцям Донбасу,   обстріляли  просто в центрі селища Золоте-4.

Про це вона написала на власній сторінці у Facebook.

Як стверджує волонтер, вона і її пасажир лише дивом залишилися живими і не постраждали, адже снаряд розірвався поруч з її машиною.

«Сьогодні таки мій другий день народження:). Снаряд розірвався поруч з моєю машиною, тому що я пам’ятаю тільки сильний бабах!!!! Скло, яке розлітається, неймовірно пронизливий писк у вухах, а потім одразу – «газуй, газуй, газуй!!!!!!!» від пасажира збоку. Нас таки Бог зберіг, один з осколків пробив дірочку просто біля бензобаку, другий – біля мотору… Ще один застряг у лобовому склі прямо навпроти пасажирського сидіння», – написала Олена, додавши, що сама вона не постраждала.

За  словами волонтера, в суботу, 6 квітня, вона їхала до своєї підопічної сім’ї в Золоте-4 (Родіна) і потрапили під обстріл просто в центрі селища. Про подію вона заявила в поліцію, а в СММ ОБСЄ її не захотіли слухати.

«В поліцію заявила, а от з ОБСЄ OSCE SMM – Special Monitoring Mission to Ukraine не склалося. Приїхала в Северодонецьк, в їхній офіс, спеціально повідомити про обстріл цивільних і мене з порога відправили додому: приходьте в понеділок, мовляв, зараз нікого в офісі. Ну так, субота, 5 вечора, я розумію, але ж стріляють не тільки в робочі години.. думала, їм буде цікаво», – написала Розвадовська.

Нагадаємо, 6 квітня російські окупанти 14 разів обстріляли позиції українських військових на Донбасі, сім разів  при цьому застосувавши заборонене Мінськими домовленостями озброєння. Сили ООС внаслідок обстрілів втратили двох військовослужбовців.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, Фото
В тему