28 Березня 2019
Новини

У луцькому парку відремонтують дві алеї

У луцькому парку відремонтують дві алеї

У Луцьку відремонтують дві алеї парку імені Лесі Українки.

Під час засідання сесії міської ради виконувач повноважень міського голови, секретар міської ради Григорій Пустовіт звітував про діяльність виконавчих органів міської ради за 2018 рік, – повідомляють у відділі інформаційної роботи міської ради.

За його словами, протягом минулого року вдалося реалізувати чимало заходів, спрямованих на поповнення міського бюджету, завдяки яким вдалося залучити додаткові надходження до міської казни у сумі 30 мільйонів гривень.

Центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки у минулому році отримав «нове життя». Змінилося у ньому фактично все, і за мінімальних затратах з міського бюджету. Капітальна реконструкція розпочалась влітку 2017 року.

Проведено розчистку центрального пляжу, русла річки Стир за приміщенням спортивного товариства «Спартак» і відреставровано сходи у воду. За фінансової підтримки соціально відповідального бізнесу проведено реконструкцію майже усіх бокових алей парку: викладено бруківку, встановлено освітлення, лавочки та смітники.

Однією з найоригінальніших туристичних атракцій парку є алея кованих ліхтарів, яку минулого року доповнено чотирма світловими об’єктами та «алея парасольок». Відреставровані старі аварійні містки, встановлено освітлення. Ще на одній алеї облаштували величезну шахову дошку.

У цьому році заплановано провести ремонт ще двох алей, освітлення доріжки, що веде від Старого ринку до центральної алеї. Міська влада вже знайшла інвестора на виконання цих робіт, адже їх вартість сягне майже півмільйона гривень.

Читайте також:

На вихідних у луцькому парку запрацюють атракціони

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему

Останні матеріали