19 Березня 2019
Новини

Андрій Шевченко зіграв у футбол із безногим хлопчиком із Казахстану (фото)

Андрій Шевченко зіграв у футбол із безногим хлопчиком із Казахстану (фото)

Маленький Алі, який народився без ніжок, повідбивав м’яча зі своїми кумирами – українськими футболістами Шевченком і Зінченком.

Перед відкритим тренуванням збірної України на столичному «Олімпійському» присутні на головній спортивній арені нашої країни стали свідками зворушливого моменту, передають «Факти».

Разом з батьками з Казахстану до Києва прилетів безногий хлопчик Алі. З однією метою – зустрітися зі своїми кумирами Андрієм Шевченком і Олександром Зінченком.

Мрія 10-річного хлопчика стала реальністю. Незважаючи на те, що в Алі від народження немає ніг, він уміло віддає передачі руками і головою. На початку тренування маленький казах пограв у футбол з головним тренером нашої збірної та гравцем «Манчестер Сіті», отримавши від футбольних зірок автографи і пам’ятні подарунки. Хлопчик просто світився від радості.

Зазначається, що Алі Турганбек народився в Талдикоргані. Батькам хлопчика з особливими потребами довелося переїхати в Астану, тому що в рідному місті дитину не приймали до школи через відсутність необхідних умов. Не так давно на одному з телеефірів Алі зустрівся з Ніком Вуйчичем.

Алі веде сторінку в Instagram, де ділиться подіями зі свого повсякденного життя. Знімки з «Олімпійського» вже розміщені в соцмережі. «Збулася чергова мрія Алі! Зустріч із володарем «Золотого м’яча» і переможцем Ліги чемпіонів у складі італійського «Мілана» Андрієм Шевченком. @andriyshevchenko величезна Вам подяку за зустріч і за здійснення мрії. Я дуже радий і щасливий!» – написав хлопчак.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, суспільство, Фото
В тему