12 Березня 2019
Новини

У Львові вводять електронні квитки

У Львові вводять електронні квитки

Сесія Львівської міськради підтримала петицію про негайне впровадження електронного квитка.

Сьогодні на сесії Львівської міської ради прийняли ухвалу «Про розгляд електронної петиції «Негайне впровадження електронного квитка», – пишуть Варіанти.

Згідно з нею, департамент житлового господарства та інфраструктури до наступного пленарного засідання повинен підготувати дорожню карту щодо вирішення питань, порушених електронною петицією.

«У зв'язку з підвищенням тарифу на проїзд у всіх видах транспорту, вимагаю негайного впровадження електронного квитка для прозорості встановлення тарифів. Очевидно всім вигідно щоб ніхто нічого не знав, тому в випадку відмови пропоную безстрокове ігнорування громадянами транспорту до задоволення вищевказаних вимог», – йдеться в тексті петиції.

Назву електронного квитка визначили львів’яни через соцопитування. Назву «ЛеоКарт» запропонували 9 львів’ян, однак переміг Андрій Карп’як, який надав найшвидше таку пропозицію. 14 березня 2017 року переможцю вручили сертифікат, який дає право на отримання річного електронного квитка під номером 1 на весь транспорт Львова.

Читайте також:

Готуйте 6 гривень – у Луцьку анонсували подорожчання проїзду в маршрутках

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, львів, транспорт, громадський транспорт
В тему

Останні матеріали